All inclusive leasingtilbud – skaff deg GNSS-mottakeren som passer deg!


NØYAKTIGHET  |  PRODUKTIVITET  |  SOLIDITET

Å skaffe seg en toppmoderne GNSS-mottaker er nå svært rimelig for alle bedrifter. Leica GS18 GNSS RTK-mottakerserien er her din beste målepartner på stedet. Du kan nå dra nytte av toppmoderne GNSS-teknologi for å forbedre nøyaktigheten, produktiviteten og utvide tjenestetilbudet ditt. 

Lei en GS18 GNSS-mottaker til en fast månedlig pris og få alt du trenger for maksimal produktivitet. Leasing muliggjør enkel budsjettering og du beholder likviditeten og soliditeten i virksomheten.

.


Vårt tilbud

Leica GS18  |   Leica GS18 T  |  Leica GS18 I

Velg leasingpakken som passer deg og benytt deg av all-inclusive tilbudet, som inkluderer følgende:

Fast månedlig pris  |  GNSS-mottaker  |  Leica CS20 målebok  |  5 års HxGN SmartNet RTK-tjeneste  |  5 års CCP Silver inkludert garanti, årlig service, kundestøtte og tilgang på programvareoppgraderinger.

 

Leica GS18

Alternativ 1:  Leica GS18

Ideell for landmålere som primært jobber med nettverks-RTK-målinger. GS18 fungerer som mottaker og basestasjon, og kan etter behov utstyres med tiltkompensering.

LES MER: LEICA GS18

Kr. 4 838,- / måned

            

Leica GS18 T

Alternativ 2:  Leica GS18 T

Rask og brukervennlig GNSS RTK-mottaker med tiltkompensasjon. "T", som "Tilt" - den originale tiltkompenserte GNSS-løsningen som er kalibreringsfri og skjermet mot magnetiske forstyrrelser.

LES MER: LEICA GS18 T

Kr. 5 440,- / måned

Ota yhteyttä jo tänään!  

Leica GS18i

Alternativ 3:  Leica GS18 I

Inkluderer visuell posisjonering som gjør at motivet kan fanges raskt og punkter kan måles fra bildene, enten rett i måleboka eller senere på kontoret via Leica Infinity. I Leica GS18 I betyr "I" «Imaging» - eller bildebehandling. Kombinasjonen av GNSS-sensorer, IMU og kamera skaper en visuell posisjoneringsteknologi som lar GNSS-mottakeren måle et objekt på avstand. GS18 I tilbyr alle funksjonene til Leica GS18 T, men kommer også med visuell posisjonering.

LES MER: LEICA GS18 I

Kr. 5 912,- / månedFyll ut kontaktskjemaet eller kontakt vår salgstjeneste her

Tilbudet gjelder fortsatt ut August 2022.


LES MER: 

Sammenligningsskjema for Leica GS18 mottaker - last ned PDF >

Blogg: Målefeltskriver. Seks spørsmål for valg av feltopptaker >

Med Leica GS18 I måler du det du ser >


SE VIDEOER: 

Leica GS18 I    Leica GS18 T  


Inkludert i alle tilbud

Mottakeren
Du velger Leica GS18, GS18 T eller GS18 I, klar til bruk. 
LES MER


Leica CS20-målebok
Denne måleboken er designet for å vare. Den egner seg for de fleste målejobber og tilbyr utmerket kontroll og komfort samt full bevegelsesfrihet.  
LES MER


Leica Captivate
Med den bransjerevolusjonerende Leica Captivate feltprogramvaren kan du samle inn og administrere komplekse data med ett enkelt sveip. Komplekse data kan transformeres til realistiske og brukbare 3D-modeller. Med brukervennlige applikasjoner og kjent berøringsteknologi kan måle- og designdata sees i alle former og proporsjoner i 2D- og 3D-visninger. Leica Captivate er kompatibel med GS18-mottakeren. 
LES MER

 

5-års service- og supportavtale - CCP Silver
Customer Care Packages (CCPs) kombinerer produktservice og kundeservice for å sikre at du får maksimalt utbytte av investeringen. Med Leica Geosystems sin CCP Silver-pakke sikrer du maksimal produktivitet. CCP Silver gir tilgang på Leica support, programvareoppdateringer, utvidet garanti samt en årlig service på vårt verksted i Oslo.
LES MER

 

5-års HxGN SmartNet-reparasjonsservice
Med nøyaktigheten og påliteligheten til HxGN SmartNet kan du nå forbedre din oppmålingsproduktivitet ytterligere. SmartNet-tjenesten brukes til en rekke oppmålingsaktiviteter som krever centimeternøyaktighet (f.eks. bygnings- og terrengmåling, monitorering og eiendomskartlegging).
LES MER

 


Kampanjevilkår:

  • Tilbudet gjelder til 31.08.2022.
  • Aktivering av leasingtjenesten krever en kredittbeslutning godkjent av vår finansieringspartner.
  • Forsikring tilkommer dersom kjøper ikke fremviser en forsikring som dekker utstyret.

 

 

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

Leica Geosystems sin personvernerklæring beskriver hvordan vi behandler dine personopplysninger, og gir deg  informasjon om hvordan du kan utøve dine rettigheter til å oppdatere, få tilgang til, administrere, eksportere og slette dine personopplysninger. Hvis du skifter mening, kan du til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke ved å klikke på lenken "Avslutte abonnementet" i markedsføringsrelaterte e-postmeldinger som sendes til deg. Ved å sende inn dette skjemaet godtar du brukervilkårene til Leica Geosystems.