Har du riktig utstyr for å imøtekomme den nye ledningsforskriften? Vi hjelper deg med løsninger for dokumentasjon av rør og kabler!Som aktør i bygg- og anleggsbransjen vet du at den nye Ledningsforskriften* som trer i kraft fra 1. juli, vil øke kravene til kartlegging, dokumentasjon og rapportering. Det betyr ikke nødvendigvis at arbeidsmengden din må øke. 

Med Leica Geosystems fleksible pakkeløsninger av GNSS-utstyr, målebok og programvare, har du alt du trenger for å gjøre innmålinger på en kjapp og enkel måte - og oppfylle de nye kravene.  
Smartantenne + målebok + programvare
 

Priser fra 99 000.- 


Leica GS07 + CS20 + Captivate
GS07 sikrer rask og pålitelig utstikking og innhenting av data, kombinert med en brukervennlig rover. GS07 kobles til Leica Captivate feltprogramvare og Leica CS20 feltkontroller, og leverer ekte Leica Geosystems-kvalitet.

Leica GS07, Leica CS20, Leica CaptivateLeica GG04 plus + Zeno Tab2 + Zeno Mobile
GG04 plus nettbrettløsning er utviklet for ekstreme arbeidsforhold og er derfor utstyrt med et ekstra robust Android-nettbrett med stor skjerm med god lesbarhet i sterkt solskinn.

Leica GG04 plus, Leica Zeno Tab2, Leica Zeno Mobile

Leica iCON gps 30 + CC80 + iCON Field
iCON gps 30 er utviklet med tanke på operatøren, og er en GNSS RTK-rover som gir konsekvent nøyaktige posisjoner ved hjelp av avansert RTK-teknologi. Integrert i den veletablerte iCON site-feltprogramvaren og tilpasset vanlige anleggsprosesser.
 

Leica iCON gps 30, Leica CC80, Leica iCON Field

 


Høres det interessant ut? Kontakt oss i dag!

Vi hjelper deg med å finne en riktig løsning for dine behov. Vi kan også tilby opplæring for å komme i gang.
👉 Kontakt vårt salgsteam, telefon: 
       90 73 40 50
👉 Eller fyll ut skjemaet, så kontakter
       vi deg snarest!
 

 

* Reglene i plan- og bygningsloven § 2-3 Opplysninger om infrastruktur i grunnen mv. er ment å sikre en nøyaktig og pålitelig innmåling av ledninger og annen infrastruktur, og gjøre det enkelt å få tilgang til denne informasjonen. Forskriften trer i kraft fra 1. juli 2021.
Kilde: regjeringen.no

 


Priser gjelder t.o.m 31. desember 2021 og kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.
Alle priser er eks. mva.

 

Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg!

Leica Geosystems sin personvernerklæring beskriver hvordan vi behandler dine personopplysninger, og gir deg  informasjon om hvordan du kan utøve dine rettigheter til å oppdatere, få tilgang til, administrere, eksportere og slette dine personopplysninger. Hvis du skifter mening, kan du til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke ved å klikke på lenken "Avslutte abonnementet" i markedsføringsrelaterte e-postmeldinger som sendes til deg. Ved å sende inn dette skjemaet godtar du brukervilkårene til Leica Geosystems.