Machinistentraining

Woensdag 29 mei bij Mobaut te Sint-Katelijne-Waver

We organiseren op 29 mei een machinistentraining in Sint-Katelijne-Waver, Vlaanderen. U bent van harte uitgenodigd om uw machinebesturingsvaardigheden aan te scherpen middels een training specifiek op maat gemaakt voor machinisten.

Tijdens deze sessie krijgt u de kans om het maximale potentieel van de Leica MC1 machinebesturingssoftware te ontdekken. Bovendien leert u hoe u de verworven specifieke kennis kunt benutten om de efficiëntie van uw werkzaamheden te vergroten.

Enkele van de behandelde onderwerpen zijn onder andere: de nieuwe functies in de nieuwste versie van de software, het gebruik van de Projecten Cockpit, meten en coderen, Surface Loggen en hoe u zelf modellen kunt creëren.

De training start om 16:30 uur, maar u bent al welkom vanaf 16:00 uur. Dit biedt u de mogelijkheid om kennis te maken met de andere deelnemers. Rond 18:00/18:30 uur voorzien we u van een avondmaaltijd. We plannen de afsluiting van de training rond 20:00 uur, met voldoende tijd voor al uw vragen.

Aanmeldformulier Machinistentraining Sint-Katelijne-Waver

Op het gebruik van uw persoonlijke gegevens is het Leica Geosystems Privacy beleid van toepassing.
Als u later van gedachten verandert, kunt u de toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de link 'Unsubscribe' te klikken in de marketing-e-mails die naar u zijn verzonden.
Door dit formulier in te dienen, gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden van Leica Geosystems.