Kennisevenement ondergrondse infrastructuur

Maak kennis met de laatste detectieapparatuur, grondradar oplossingen en GPS apparatuur met de op de markt afgestemde DX Manager software

Op 28 juni 2019 organiseert Leica Geosystems in samenwerking met zijn distribiteurs het kennisevenement ondergrondse infrastructuur. Deze dag is interessant voor u als u zich bezig houdt met het aanleggen van, beheren van, of dienstverlening rondom kabels en leidingen. Heeft u regelmatig te maken met het voorkomen van graafschade, dan is deze dag zeker interessant voor u!

Tijdens het evenement kunnen de bezoekers in het ochtendgedeelte kennis op doen over hoe ze ondergrondse infrastructuur kunnen opsporen zonder graven. Het middaggedeelte richt zich op de bezoeker die zich bezig houdt met het inmeten en in kaart brengen van kabels en leidingen.

De dag zal bestaan uit een mix van hands-on workshops en presentaties, waarbij u zelf ervaart hoe u kabeldetectie- en meetoplossingen zo efficiënt mogelijk kan inzetten bij uw werkzaamheden. Meldt u aan voor het dagdeel dat voor u het meest interessant is. Bent u geïnteresseerd in beide, dan bent u natuurlijk van harte welkom voor de hele dag. Meldt u aan via het formulier onderaan de pagina.
Het voorlopig programma is:

Ochtendeel - Kabeldetectie

We ontvangen u graag rond 9 uur, waarna u we u meenemen in de huidige stand van zaken rondom kabeldetectietechnologie. Probeer daarna in een hands on workshop de apparatuur zelf door een aantal kabels en leidingen op te sporen op het terrein van De Montil in Affligem. Na een pauze praten we u bij over Leica DX manager shield en we duiken in de wereld van grondradar.

We sluiten af met een heerlijke lunch

Middagdeel - Inmeten

U bent van harte welkom rond 12.00 voor een de lunch. We maken daarna kennis met de Leica DS2000 en de Stream-C gekoppeld aan GNSS. We vervolgen de middag door te kijken naar het inmeten van kabels en leidingen met de speciaal markt afgestemde DX-manager software en GG04 GNSS antenne. Op het eind van de dag kunt u nog diverse apparatuur zelf proberen. Bekijk bijvoorbeeld wat een tilt sensor op de ontvanger doet voor uw meetsnelheid.

Rond half 4 's middags ronden we af.

Interesse? Meldt u dan hiernaast aan:

Als landmeter, ontvangt u 3 opleidingspunten voor deze dag. Gelieve uw LAN-nummer aan te geven bij uw aankomst zodat we u na het evenement een attest kunnen sturen.

Please tell us more about how we can help you.

Het Privacy Beleid van Leica Geosystems beschrijft hoe we uw persoonlijke gegevens verwerken, evenals informatie over hoe u uw rechten op updates kunt uitoefenen, toegang kunt krijgen tot uw persoonlijke gegevens, deze kunt beheren, exporteren en verwijderen.

Als u later van gedachten verandert, kunt u de toestemming op elk gewenst moment intrekken door op de "Unsubscribe" link te klikken in de marketing-e-mails die naar u zijn verzonden.

Door dit formulier in te dienen, gaat u akkoord met de Gebruiksvoorwaarden van  Leica Geosystems.