Ett attraktivt maskinstyrningspaket


Från 5 420 SEK/månad


✔️  Grundpaket, Leica MC1 mjukvara med GPS
✔️  Serviceavtal, CCP-brons, 5 år med utökad hårdvarugaranti
✔️  Leica ConX Basic, molntjänst under 5 år
✔️  SIM-kort för mobildata i 5 år
✔️ Korrektionsdata via HxGN SmartNet under 1 år

Kampanjen gäller t o m 30 september 2021.
 

>>> Vårt erfarna supportteam når du lätt via telefon. Över 85% av alla inkommande ärenden löser vi på distans genom telefonsupport och fjärrsupport. Vi kopplar snabbt upp oss mot din kontrollpanel och gör en felsökning. Du slipper onödigt stillestånd med din maskin och invänta servicetekniker.

>>> Serviceavtal CCP Brons ger dig en utökad hårdvarugaranti, fri tillgång till Leicas supporttjänst och tillgång till de senaste mjukvaruuppdateringarna

>>> ConX Basic gör det möjligt för dig att nyttja fjärrsupporten via molntjänst. Tack vare att du är uppkopplad kan du enkelt dela skärm med vårt supportteam. Med ConX Basic jobbar du också mer effektiv i ditt projektteam.

>>> HxGN SmartNet ger dig alltid din exakta position jämfört med att arbeta mot en traditionell basstation. Inget blockerar referensdatan så länge du har mobiltäckning. Få snabbt och enkelt tillgång till centimeternoggrann korrektionsdata med HxGN SmartNet.

 

 

Vill du veta mer - ring oss direkt!

010 - 303 19 00
 


PRODUKTER 

MC1, Enkelt val

En komplett lösning – full kontroll!

Leica Geosystems lösning för anläggningsmaskiner har en enhetlig hårdvaruplattform med ett gemensamt mjukvarugränssnitt för hela Leica Geosystems sortiment inom maskinstyrning. Kontrollpanelen, MCP80, kan flyttas mellan maskinerna och integreras i den gemensamma mjukvaruplattformen, Leica MC1, medan Leica ConX, den molnbaserade och användarvänliga produktivitetsplattformen, fullbordar Leica Geosystems mål om en helt digitaliserad byggarbetsplats.

En panel, en mjukvara – alltid uppkopplad >.

 

 

 

Snabbare, effektivare och i realtid

Med hjälp av detta molnbaserade samarbetsverktyg kan du hantera alla dina uppkopplade byggprojekt och dela jobbrelaterade uppgifter med alla berörda parter. Användare kan enkelt visualisera och validera referensmodeller, topografiska data och konstruktionsdata. Leica ConX erbjuder en snabb och enkel uppsättning av webbaserade verktyg för att du ska kunna utföra arbetet snabbare, effektivare och i enlighet med gällande specifikationer.

 


 

VÅRA KUNDER BERÄTTAR

favre felix

Leica Geosystems ett självklart val!
”En fast månadskostnad, utan en massa tillkommande abonnemang hit och dit, gör att det blir enklare att veta vad timkostnaden blir” 
Martin Nielssen, Martin Nielssen Grävare AB

 

Tommy Karlsson_Lerbergs

Leica Geosystems står för trygghet och teknik
"När vi investerar väljer vi det som vi anser är bäst. Jag har varit kund hos Leica Geosystems i 20 år och känner mig trygg med deras tekniska lösningar och support"
Tommy Berntsson, Lerbergs Entreprenad AB

Le

Vill du bli kontaktad av våra kunniga säljare?

Fyll i nedan formulär eller ring in så hjälper vi dig.

Leica Geosystems dataskyddspolicy beskriver hur vi hanterar dina personliga uppgifter samt innehåller information om hur du kan utnyttja dina rättigheter för att få åtkomst till, uppdatera, hantera, exportera och radera dina personliga uppgifter.
Om du ångrar dig kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att klicka på länken "Sluta prenumerera" i de marknadsföringsutskick som skickas till dig via e-post.
Genom att skicka in detta formulär godkänner du Leica Geosystems Användarvillkor.