Köp iCON gps 60 från endast 89 900 SEK, få upptill 50 000 SEK i rabatt plus Galileo för 1kr

Missa inte chansen att införskaffa den perfekta mobila eller permanenta basstationen för din byggarbetsplats till kampanjpris. iCON gps 60 är en toppmodern basstation med det modernaste mätmotorkortet på marknaden!  Använd din iCON gps 60 som en basstation via internet och välj vem/vilka maskiner som skall kunna logga in mot din basstation.

Fördelar med iCON GPS60

  • Fantastisk nätverkskvalitet med inbyggt höghastighetsmodem (4G)
  • Mindre mängd hårdvara – du behöver ingen styrning för konfiguration av basstationen
  • Undvik problem med begränsad radiotäckning och minska kostnaderna för hårdvara. NTRIP-teknik gör att alla rovers och maskiner kan anslutas till en iCON gps 60-basstation utan radio.
  • Ett flexibelt system för programlicenser och uppgradering av funktioner – investera enbart i det som du faktiskt behöver.

När du använder iCON GPS60 så utnyttjar du även fördelarna med enhetens flexibla och lättanvända GNSS Smart Antenna för maskinstyrning. Radio, modem och Bluetooth®-funktion har integrerats för att erbjuda användaren flexibla kommunikationsmöjligheter – växla helt enkelt utrustning mellan basstation and rover efter behov. 


Kampanjen gäller t o m 31 december 2019.
 

Ta del av alla våra unika kampanjerbjudanden >

Ja tack, kontakta mig!

Vänligen beskriv hur vi kan hjälpa dig

Leica Geosystems dataskyddspolicy beskriver hur vi hanterar dina personliga uppgifter samt innehåller information om hur du kan utnyttja dina rättigheter för att få åtkomst till, uppdatera, hantera, exportera och radera dina personliga uppgifter.
Om du ångrar dig kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att klicka på länken "Sluta prenumerera" i de marknadsföringsutskick som skickas till dig via e-post.
Genom att skicka in detta formulär godkänner du Leica Geosystems Användarvillkor.