Vid köp av komplett 3D grävsystem får du nu Tool Rec på köpet - värde upp till 20 000 SEK  

Spara tid och undvik en av de vanligaste felkällorna inom maskinstyrning med Leica Tool Recognition, nu på köpet när du köper ett komplett 3D grävsystem. Med Tool Rec känner maskinen själv av vilket redskap som används och ställer in rätt åt maskinföraren. På så vis sparas tid och ingen risk finns att systemet används med fel redskap.  

Tool Recognition i praktiken
Lösningen består av hub, kablar och redskapsmoduler, där upp till 10 moduler kan användas för en lösning som är skräddarsydd efter dina unika förutsättningar. På en grävmaskin installeras Tool Rec-modulerna på skopor och tiltrotatorer. Hubben registrerar sedan när redskap byts ut och skickar signalen till aktuell maskinstyrningsmjukvara. Enkelt och felsäkert.  


Kampanjen gäller t o m 31 december 2019.
 

Ta del av alla våra unika kampanjerbjudanden >

Ja tack, kontakta mig!

Vänligen beskriv hur vi kan hjälpa dig

Leica Geosystems dataskyddspolicy beskriver hur vi hanterar dina personliga uppgifter samt innehåller information om hur du kan utnyttja dina rättigheter för att få åtkomst till, uppdatera, hantera, exportera och radera dina personliga uppgifter.
Om du ångrar dig kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att klicka på länken "Sluta prenumerera" i de marknadsföringsutskick som skickas till dig via e-post.
Genom att skicka in detta formulär godkänner du Leica Geosystems Användarvillkor.