Samarbeid, support, tillit og totalløsninger


Din trygge totalleverandør for all maskinstyring - when it has to be right
Forenklede og tilkoblede løsninger som øker mannskapets produktivitet på anlegget og samkjører designdata for sømløse arbeidsprosesser er avgjørende for å sikre marginene og skape fortjeneste. Med denne alt i ett-maskinstyringsplattformen leverer Leica Geosystems en unik, intelligent og intuitiv kombinasjon av maskinvare og programvare for anleggsbransjen.
Leica har en enorm bredde i produktene sine og tilbyr maskinstyring på alle typer maskiner vi ønsker. 
Karl Martin Nordby, eier, Nordby Maskin AS 

SE ARTIKKELEN NEDENFOR

 


Leica Geosystems' løsning for tyngre anleggsarbeid tilbyr en samlet maskinvareplattform med felles programvaregrensesnitt som dekker hele vårt utvalg av maskinstyringsløsninger. Leica MCP80 panelet kan flyttes mellom flere tunge anleggsmaskiner og integreres med den felles programvareplattformen Leica MC1, mens Leica ConX, den skybaserte og brukervennlige produktivitetsplattformen for økt prosjekteffektivitet, sørger for at Leica Geosystems når målet om digitalisering av anlegget.


Ett panel, en programvare, alltid tilkoblet.

 


Ønsker du å bli kontaktet?

Fyll ut kontaktskjema - send inn!
 

 


 


Kim Bakken, Leica Geosystems

Les artikkel om det spennende samarbeide her: 

Entreprenøren Nordby Maskin AS har i mange år samarbeidet tett med Leica Geosystems om alt innen maskinstyring. I fjor høst ble samarbeidet enda tettere da de bestilte en full oppgradering av både hardware og software til 22 maskiner.

Det har de ikke angret på: Les her hvorfor de nettopp valgte Leica Geosystems som deres totalleverandør! 


KLIKK & LES MER:

Nordby Maskin AS samarbeid med Leica Geosystems    
 


 

Dette høres interessant ut – jeg vil gjerne vite mer.

Leica Geosystems sin personvernerklæring beskriver hvordan vi behandler dine personopplysninger, og gir deg  informasjon om hvordan du kan utøve dine rettigheter til å oppdatere, få tilgang til, administrere, eksportere og slette dine personopplysninger. Hvis du skifter mening, kan du til enhver tid trekke tilbake ditt samtykke ved å klikke på lenken "Avslutte abonnementet" i markedsføringsrelaterte e-postmeldinger som sendes til deg. Ved å sende inn dette skjemaet godtar du brukervilkårene til Leica Geosystems.