Turvattua omistamista Leica All Inclusive-paketilla 5 vuodeksiOstamalla Leica Geosystemsin uuden, kaivinkoneille tarkoitetun 3D-järjestelmän All Inclusive -paketilla, saat käyttöösi lisätuotteet, jotka tuovat työpäiviisi varmuutta ja sujuvuutta tuleviksi 5 vuodeksi. 3D-järjestelmään kuuluu käyttäjäystävällinen MC1-ohjelmisto ja uusi MCP80-paneeli kaivinkoneille. Leica Geosystems on varma ja luotettava yhteistyökumppani, jolla on yli 200 vuoden kokemus mittaustekniikasta. Olemme käytettävissä silloin, kun tarvitset meitä.

 

> > >  MC1 All Inclusive 5 vuodeksi 

 

  • 5 vuoden palvelusopimus CCP Silver – sinä asiakkaana saat varman ja huolettoman omistuksen. Saat ilmaisen tuen viideksi vuodeksi ja tilausaikana halutessasi mahdollisuuden vuositarkastukseen. Vuositarkastus tarkoittaa, että tarkistamme järjestelmäsi ja tarvittaessa se kalibroidaan ja päivitetään. Pakettiin kuuluu myös takuu*.
     
  • 5 vuodeksi HxGN SmartNet – saat HxGN SmartNetin veloituksetta käyttöösi viideksi vuodeksi, joten korjaussignaali on näppärästi aina saatavillasi. Jos vaihtelet projektista toiseen, työt käynnistyvät aina nopeasti ja sujuvasti SmartNetin ansiosta.
     
  • 5 vuodeksi ConX – saat Pilvipohjaisen ConX-palvelun veloituksetta käyttöösi viideksi vuodeksi. ConX auttaa käsittelemään, analysoimaan ja jakamaan tietoja rakennusprojektien eri osapuolten välillä. Määräaikoja on helpompi noudattaa ja projektien kannattavuus paranee. Työskentele always connected -ajatuksella ja pyydä veloituksetta apua etätuesta vähentääksesi mahdollisia keskeytyksiä. Järjestelmään kuuluu etätukitoiminto, joka helpottaa tukitehtävissä, sillä tukitiimi voi kätevästi ottaa ohjat käsiinsä ja ratkaista ongelmasi.  ConX-palvelun avulla kuljettaja voi jakaa ja vastaanottaa tietoja näppärästi hytin ja toimiston välillä. 
     
  • Osta nyt - maksa myöhemmin! Saat nyt 6 kk lyhennysvapaan uuteen leasing-rahoitukseen.


Leica Geosystemsin MC1-ohjelmisto on kevyt, käyttäjäystävällinen ja nykyaikainen käyttöliittymä, jonka helppokäyttöisten pikakuvakkeiden ansiosta sinun ei tarvitse siirtää katsettasi ajotilanteesta vaan voit nopeammin jatkaa työskentelyä. Pyyhkäise, zoomaa ja liiku kosketusnäytöllä, valitse haluatko käyttää koko näyttöä vai jaettua näyttöä, mukauta näkymää tarpeen mukaan. 
Yksi MC1-ohjelmiston tärkeimmistä eduista verrattuna aikaisempiin ohjelmistoihin on, että nyt paneelissa näkyy koko työmaa. Enää ei olla kiinni kulloisessakin sijaintipaikassa, joten enää ei tarvitse kiertää ympäri työmaata nähdäkseen merkinnät. Nyt se onnistuu pelkällä näytön pyyhkäisyllä, mikä vähentää ajamista ja tehostaa työtä.


Muita käytännöllisiä toimintoja ovat Tool recognition ja Autotilt. Tool rec -toiminnolla on helppo vaihtaa työvälinettä, mikä on usein tehtävä monta kertaa työvuoron aikana. Vaihtamista helpottaa, että kauhat ovat nopeasti saatavilla suoraan paneelista. Enää ei tarvitse mennä valikkojärjestelmään, kuten ennen, vaan käytössä on aina oikea kauha.
Autotiltin ansiosta kauhasi on aina oikeassa asennossa haluttuun kallistukseen nähden. Ominaisuus lisää koneen tehokkuutta ja saavutat tarkemman lopputuloksen nopeammin. 

MC1-ohjelmistoon lanseerataan jatkuvasti uusia toimintoja. Pidä siis itsesi ajan tasalla!

 

MC1-ohjelmistolla ja MCP80-paneelilla työ sujuu joustavammin. Yhteisen käyttäjäystävällisen käyttöliittymän ansiosta koneenkäyttäjän on helppo tunnistaa valikot, kun konekantaan kuuluu useita erilaisia konetyyppejä, joissa on MCP80-paneelit ja MC1-ohjelmistot. MC1-ohjelmiston näkymät ja valikot tarvitsee opetella vain kerran, sen jälkeen pystyt ajamaan konetta kuin konetta! Kaikki data tallentuu telakkaan, ja näin ollen paneelia on helppo vaihtaa koneiden välillä. Pääset vikkelästi seuraavaan koneeseen!


MCP80-paneeli 
Leican uusi MCP80-paneeli tuntuu jykevältä eikä siinä ole törröttäviä antenneja, joten ei tarvitse pelätä, että jotakin rikkoutuu. Työpäivän päätteeksi paneeli irrotetaan, joten se ei jää kaivinkoneeseen, mikä on jo varkausturvankin kannalta hyvä asia. Napsauta paneeli irti, ota mukaan ja vie lukkojen taakse. Paneeli kestää auringonvaloa edeltäjäänsä paremmin. Aikaisemmin taustaväri oli musta, joten tietynlaisessa auringonpaisteessa näyttöä oli vaikea katsella. Nyt se on vaalea, joten ero on suuri.

 

Lue lisää tuoteratkaisuistamme:
 

Leica MC1 >

HxGN SmartNet >

ConX >

 

_____________________

Kampanja on voimassa 30. kesäkuuta 2020 saakka. 
Kampanjaa ei voida yhdistää muihin alennuksiin ja tarjouksiin.

* Takuu ei sisällä: matkakuluja ja kaapeleita.

 


 

Kyllä, kiitos. Haluaisin, että myyjä ottaa minuun yhteyttä saadakseni lisätietoa.

Leica Geosystemsin Tietosuojakäytäntö antaa tietoa henkilötietojesi käsittelytavasta sekä oikeuksistasi henkilötietojesi päivittämiseen, käyttämiseen, hallitsemiseen, viemiseen ja poistamiseen.
Voit halutessasi peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla saamassasi markkinointisähköpostiviestissä olevaa "Peruuta tilaus" -linkkiä.
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Leica Geosystemsin Käyttöehdot.