Ook dit jaar organiseren we opnieuw een HxGN LIVE in Las Vegas. We nodigen u van harte uit om HxGN LIVE samen met ons te beleven. Ga van 9-15 juni met ons mee op reis naar een event op een schaal die we in Nederland niet kennen.

Wat kunt u verwachten van HxGN LIVE?

U ervaart innovatieve en inspirerende keynotes over de toekomst en de kracht van digitale realiteit en autonomie. De thematische summits van het evenement bieden een unieke inhoud toegespits op uw branche en expertise. Luister naar belangrijke leiders en experts in uw vakgebied en neem deze kennis mee naar huis voor de toekomstvisie van uw organisatie.

HxGN LIVE is dé ultieme omgeving om te netwerken met vakgenoten en Hexagon medewerkers. Dankzij het boeiende programma en de informele contacten, krijgt u de kans om veel bij te leren. Het event biedt immens veel kansen om uw bedrijf te laten groeien. 

HxGN LIVE kent organiseert 7 summits, gericht op de verschillende marktsegmenten:

 • Pure Surveing Summit
 • Digital Innovation in Construction Summit
 • Geospatial Asset Management Summit
 • Autonomy & Positioning Innovation Summit
 • Digital Defense Summit
 • Future of Public Safety Summit
 • Digital Industrial Facilities Summit
 • Future of Manufacturing Summit
 • Intelligent Mininig Summit

U kunt het event natuurlijk live volgen via social media en HxGN Live TV, maar voor een maximale beleving moet u mee naar Las Vegas! U betaald dan de kosten voor de entree, de reis en het verblijf, maar naar onze bescheiden mening, en die van voorgaande deelnemers, is het de investering meer dan waard! 

Een paar belangrijke redenen waarom:

Ontdek de nieuwste innovaties als eerste

Het persoonlijk bijwonen van de summit geeft u onbeperkte toegang tot de nieuwste oplossingen via bijvoorbeeld ‘Ask The Experts’, live demo's en beurszonetours. Een van de belangrijkste aandachtspunten van het event is hoe automatisering de toekomst zal beïnvloeden. Ervaar hoe het inzetten van autonome oplossingen en digitale technologie de manier waarop we werken zal beïnvloeden. Bereid u voor op de nieuwste workflows en zet de nieuwste innovaties als eerste optimaal in.

Waardevolle contacten opdoen tijden reis en event

Grijp de kans om de innovaties die u op HxGN LIVE ontdekt meteen te bespreken met ontwikkelaars, productmanagers en de senior leidinggevenden van Hexagon. Brainstorm bijvoorbeeld over de strategie en toekomst van uw bedrijf, de toekomst van de branche en creëer workflows voor het implementeren van technologieën.

Onderschat de waarde van het netwerken met reisgenoten uit onze regio tijdens de summit niet. In het verleden zijn mooie samenwerkingen ontstaan tussen bedrijven in de Benelux.

Om de tijd te hebben voor deze belangrijke netwerkmomentem en om te kunnen wennen aan de nieuwe tijdszone vertrekken we op 9 Juni al naar de VS. In de eerste dagen zullen we met de groep Las Vegas en omgeving bekijken. Tijdens de paar dagen van activiteiten en sightseeing in de sureële omgeving van Las Vegas zullen we elkaar beter leren kennen.

HxGN Live 2023 group Benelux

Ontdek Hexagon

Leica Geosystems biedt misschien oplossingen die u nog niet kent, maar Hexagon als geheel is enorm. Ontdek de nieuwste oplossingen van Hexagon Geosystems, zoals bijvoorbeeld het online HxDR reality capture en digital twin platform of de Bricsys software. Maak ook kennis met de duurzame initiatieven van Hexagon R-evolution, de wereld van Hexagon Manufacturing Intelligence en de GIS- oplossingen. Kom te weten wat Hexagon Autonomy & Positioning betekent voor autonoom transport in de wereld en ontdek waarom Hexagon Xalt essentieel voor een versnelling van de digitale transformatie. 

Zet uw bedrijf op de kaart

HxGN LIVE biedt u een platform om uw bedrijf te presenteren op wereldniveau, bijvoorbeeld door een presentatie te doen over een revolutionair project, deel te nemen aan rondetafelgesprekken of aan live Q&A’s. Laat de rest van de wereld zien wat uw organisatie in huis heeft. Heeft u interesse? Laat het ons weten.

Raak geïnspireerd

HxGN LIVE is afgestemd op uw passie voor de branche. Inspirerende presentaties en contacten tijdens informele events zullen u motiveren en op nieuwe ideeën brengen. 

Wat is er nieuw dit jaar?

 • Maak kennis met onze nieuwe Hexagon CEO Paulo Guglielminie
 • Maak kennis met Moritz Lauwiner, onze nieuwe president voor Surveying Solutions
 • Een ruimere keuze in te volgen sessies
 • Langere training sessies voor meer verdieping in de onderwerpen
 • Nieuwe locatie - het in 2020 geopende Ceasars Forum
 • Nieuw op Geospatial Content Solutions (Airborne oplossingen) gefocussed event tijdens HxGN live
 • En uiteraard gloednieuwe innovaties!

HxGN LIVE draait om u

Het bijwonen van het event is een ‘end-to-end’ ervaring die helemaal om u draait. U maakt kennis met de nieuwste technologische innovaties en ontdekt hoe autonomie en digitale technologieën sleutelfactoren zijn voor uw successen in de toekomst.

Heeft u interesse - meld u dan aan via het formulier op deze pagina. Dit is nog geen definitieve reservering. Wij nemen dan contact met u op om uw eventuele deelname door te spreken.

Kom meer te weten: https://hexagon.com/resources/events/hxgn-live-global

 

Samengevat

Naam HxGN Live Global 2023
Datum + locatie 12-15 Juni 2023 in het CAESARS FORUM in Las Vegas, NV
Vertrekdatum Vrijdag 9 Juni vanaf Schiphol
Aankomst Vrijdag 16 Juni op Schiphol
Kostenindicatie Circa 3200 euro (tarieven vlucht en hotel op 24/2/23)
  Deze indicatie omvat:
 
 • Vlucht Amsterdam - Las Vegas retour
 • Transfers in Las Vegas
 • 6 nachten in het LINQ hotel
 • 3 dagen Entree HxGN live
 • Ontbijt, lunches & diners (voor en tijdens event)

 

 

Gaat u liever op eigen gelegenheid en wilt u direct een entreeticket kopen, ga dan naar de registratiepagina.

 

Interesse?