Vielä ehdit! Kampanja on voimassa joulukuun loppuun!


Toimithan nopeasti hyödyntääksesi GNSS-vastaanottimen All Inclusive -leasingtarjouksen.KAIKEN KATTAVA  |  LEASING ERIKOISHINTAAN  |  6 KUUKAUTTA MAKSUTTA   

Leica GS18 GNSS RTK -vastaanotinvalikoima on paras mittauskumppanisi työmaalla. Sinulla on nyt tilaisuus hyödyntää huippuluokan GNSS-tekniikkaa, jonka avulla voit parantaa tarkkuutta, tuottavuutta ja laajentaa palvelutarjontaasi. Tee leasing-sopimus GS18 GNSS -vastaanottimesta kiinteään kuukausihintaan ja saat kaiken tarvittavan maksimaaliseen tuottavuuteen. Mahdollistaa helpon budjetoinnin ja auttaa kassavirran hallinnassa. Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan - valitse nyt omasi!

.Tee sopimus nyt ja hyödynnä erikoistarjous

Huippuluokan GNSS-vastaanottimen käyttöönotto on nyt erittäin edullista kaikille yrityksille. Tarjous sisältää kaiken tarvittavan kiinteään kuukausihintaan, saat lisäksi ensimmäiset 6 kuukautta maksutta. Valitse haluamasi Leica GS18 GNSS RTK -vastaanottopaketti ja tilaa All inclusive -tarjous, joka sisältää seuraavat:

GNSS-vastaanotin  |  Leica CS20 -maastotallennin  |  5 vuoden HxGN SmartNet -korjauspalvelu  |  5 vuoden CCP Silver: takuu, vuosihuolto, asiakastuki, ohjelmistopäivitykset

 

Leica GS18

Vaihtoehto 1:  Leica GS18

Sopii erinomaisesti mittaajille, jotka työskentelevät ensisijaisesti verkon RTK-mittauksilla (esim. HxGN SmartNet). GS18 toimii vastaanottimena ja tukiasemana, ja siihen voidaan jälkiasentaa kallistustoiminto, mikäli tarpeesi vaatii.

LUE LISÄÄ: LEICA GS18

590 € / kuukausi

            

Leica GS18 T

Vaihtoehto 2:  Leica GS18 T

Nopea ja helppokäyttöinen GNSS RTK -vastaanotin kaltevuuskompensoinnilla. "T", niin kuin ”tilt” - alkuperäinen kaltevuuskompensoiva GNSS-ratkaisu, joka on kalibrointivapaa ja suojattu magneettiselta häiriöltä.

LUE LISÄÄ: LEICA GS18 T

635 € / kuukausi

Ota yhteyttä jo tänään!  

Leica GS18i

Vaihtoehto 3:  Leica GS18 I

Sisältää visuaalisen paikannuksen, joka mahdollistaa kohteen kuvaamisen nopeasti ja pisteiden mittauksen kuvista joko työmaalla, tai myöhemmin toimistossa. Mallissa GS18 "I" tarkoittaa kuvausta (Imaging). GNSS-anturien, IMU:n ja kameran yhdstelmä luo visuaalisen paikannustekniikan, jonka avulla tehokas GNSS RTK -vastaanotin mahdollistaa näkyvän kohteen mittaamisen. GS18 I tarjoaa kaikki mallin Leica GS18 T toiminnot tehostettuna visuaalisella paikannuksella. Käyttäjät voivat kartoittaa ja kuvata pisteitä myös kartoitussauvan ollessa kallistettu.

LUE LISÄÄ: LEICA GS18 I

675 € / kuukausi

 

 Ainutkertainen tarjous voimassa vielä joulukuun ajan. Tarjous sisältää kiinteän kuukausimaksun erikoishintaan sekä 6 kuukauden maksuvapaan kauden!

Täytä yhteydenottolomake tai ota yhteyttä myyntipalveluumme 
tästä


 


LUE LISÄÄ: 

Leica GS18 -vastaanottimen vertailutaulukko - lataa PDF >

Blogi: Mittausalan maastotallennin. Kuusi kysymystä mittausalan maastotallentimen valintaan >

Leica GS18 I:n avulla mittaat kaiken näkyvissä olevan >


KATSO VIDEOT: 

Leica GS18 I    Leica GS18 T  


Sisältyy kaikkiin tarjouksiin

Valitsemasi vastaanotin
Leica GS18, GS18 T tai GS18 I, käyttövalmis paketti. 
LUE LISÄÄ


Leica CS20 -tallennin
Tämä maastotallennin on tarkoitettu kestämään. Se sopii moniin erilaisiin mittaustöihin ja tarjoaa erinomaisen ohjauksen ja mukavuuden sekä täydellisen liikkumavapauden. 
LUE LISÄÄ


Leica Captivate
Alan mullistavalla Leica Captivate -kenttäohjelmistolla voit kuvata ja hallita monimutkaisia tietoja yhdellä helpolla pyyhkäisyllä. Monimutkaiset tiedot voidaan muuttaa realistisiksi ja työstettäviksi 3D-malleiksi. Helppokäyttöisten sovellusten ja tutun kosketusteknologian avulla mittaus- ja suunnittelutietoja voi tarkastella kaikissa muodoissa ja mittasuhteissa 2D- ja 3D-näkymissä. Leica Captivate -kenttäohjelmisto sopii täydellisesti GS18-vastaanottimeen. 
LUE LISÄÄ

 

5 vuoden Customer Care -paketti - CCP Silver
Customer Care -paketit (CCP) sisältävät sekä tuote- että asiakaspalvelun varmistaen maksimaalisen sijoituksen tuoton. Leica Geosystemsin CCP Silver -paketilla varmistat maksimaalisen tuottavuuden. CCP Silver sisältää seuraavat: asiakastuki, laitteistojen ja ohjelmistojen ylläpito, paikallinen tuki ja verkkopalvelut.
LUE LISÄÄ

 

5 vuoden HxGN SmartNet -korjauspalvelu
HxGN SmartNetin tarkkuuden ja luotettavuuden ansiosta voit nyt parantaa maanmittauksen tuottavuutta entisestään. SmartNet-palvelua käytetään erilaisissa maanmittaustoimissa, jotka vaativat senttimetrin tarkkuutta (esim. rakennusten ja maaston mittaus, monitorointi ja kiinteistöjen kartoitus).
LUE LISÄÄ

 


Kampanjan ehdot:

  • Tarjous on voimassa 31.12.2021 asti.  
  • Leasingpalvelun aktivointi edellyttää rahoituskumppanimme hyväksymää luottopäätöstä.
  • Käsittelymaksu on 50 € leasingsopimusta kohti.
  • Laskutusmaksu on 10 € laskua kohti. Laskutus kuuden kuukauden välein / 10 laskua leasingsopimusta kohti. 

 

 

Kyllä, kiitos.

Haluaisin, että myyjä ottaa minuun yhteyttä saadakseni lisätietoa.

Leica Geosystemsin Tietosuojakäytäntö antaa tietoa henkilötietojesi käsittelytavasta sekä oikeuksistasi henkilötietojesi päivittämiseen, käyttämiseen, hallitsemiseen, viemiseen ja poistamiseen.
Voit halutessasi peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla saamassasi markkinointisähköpostiviestissä olevaa "Peruuta tilaus" -linkkiä.
Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Leica Geosystemsin Käyttöehdot.