Vi gör det enkelt, du gör det smart.
Leasa din BLK360 idag från 5 099 SEK/månad*!

Vi bjuder även på uppskjuten leasingstart vilket gör att du har tid att tjäna pengar i dina projekt utan att ha någon kostnad för utrustningen de första 3 månaderna!

 

Följande ingår:

>> BLK360 scanner komplett med väska, stativ & mjukvara

>> Support och underhållsavtal (CCP-Blue 5 år) på hårdvara som ger dig fri tillgång till Leicas supporttjänst, årlig service, kalibrering och firmware updates 

>> Mjukvaran, Cyclone REGISTER 360 BLK-edition (permanent licens) för import, bearbetning och export av punktmoln

>> Support och uppdateringar (CCP 5 år) på mjukvaran Cyclone REGISTER 360 BLK-edition som ger dig uppdateringar och lokal teknisk support.

>> Licens, Cyclone PUBLISHER (permanent licens), för export av det kraftfulla LGS-filformatet, vilket möjliggör export av LGS-filer i Register 360 BLK-Edition.

>> Support och uppdateringar (CCP 5 år) på mjukvaran Cyclone PUBLISHER. Du kan bland annat få lokal teknisk support för LGS-filer. 

 

 

 

Vill du veta mer - ring oss direkt!

010 - 303 19 00
 


Från penna och papper – till punktmoln och precision.
Gör det enkelt!

Att skaffa fram relationshandlingar för exempelvis fastigheter kan vara en både tidskrävande och kostsam process. Utan en laserscanner krävs det att man finner gamla relationshandlingar i PDF eller liknande. Finns inte det är man utlämnad till att mäta med hjälp av lasermätare, tumstock, papper och penna. Denna metodik är tidskrävande och så klart blir det dyrt! Det finns dessutom en stor risk att resultatet inte blir tillräckligt noggrant eller att man missar mått och måste slösa tid på att åka tillbaks till projektet.

Med hjälp av BLK360 kan du ta ditt företag till nya höjder, från manuella, traditionella metoderna till mer effektiva, moderna, digitala metoder. Upplev snabbare arbetsflöden med exakta resultat och högre effektivitet!

Scanna var du vill, när du vill, med den behändiga och lätta laserscannern som får plats i en vanlig axelväska. Kontrollera din laserscanning i realtid (bilddata och punktmoln) i fält och sköt kontroll och export av data till leveransklara filformat på kontoret med Cyclone REGISTER 360 BLK-edition.

Du får även tillgång till Leicas kraftfulla LGS-filformat som är en enda fil innehållande panoramabilder, punktmoln och metadata. Exporten till LGS gör det enkelt och effektivt att dela punktmolnsdata vilket gör att du som användare spenderar mindre tid på förädling av detta och mer tid på att skapa bra resultat och en leveransklar fil för visualisering. Framförallt ger LGS-formatet dig möjlighet att dela dina punktmoln och panoramabilder på ett smidigt sätt med bland annat vår gratis-viewer ”Jetstream Viewer”.

 


 

Leica scanner BLK360 - Gör det snyggt. Gör det enkelt. Gör det smart.

Med Leica BLK360 laserscanner jobbar du både snyggt och smart. Upplev snabbare arbetsflöden med exakta resultat och högre effektivitet! Bli en del av framtiden redan idag. 

BLK360 är en av de minsta och lättaste laserscannrarna i sitt slag – och det räcker med ett enkelt knapptryck för att använda den. Den är inte bara en lättanvänd, enkel och ekonomisk lösning utan även tidsbesparande. Du undviker felmätningar i projekt och kan enkelt dela data och panoramabilder till uppdragsgivaren eller direkt i projekt. Med våra customer care packages (CCP-serviceavtal) har du fri tillgång till Leicas lokala supportteam, årlig service och kalibrering, samt mjukvaruuppdateringar under hela leasingperioden.

 

 

Istvan Szabo, VD RESCAN Innovations Sweden AB
Skapar magi med BLK360

Ett typiskt uppdrag för RESCAN Innovations Sweden AB är ofta en fastighetsägare som har flera fastigheter där ritningsunderlagen är bristfälliga eller saknas helt. Ofta står de står inför olika processer som om- eller tillbyggnation, budgetering av underhåll, avtalsskrivning etc. Här kan Istvans företag hjälpa fastighetsägare att spara både tid och pengar med hjälp av deras laserscanner BLK360.

– Att skaffa fram ritningar till fastigheter kan vara en både tidskrävande och kostsam process. Utan en laserscanner krävs det att man försöker leta reda på gamla ritningar på PDF, och finns inte det är man utlämnad till att mäta med hjälp av lasermätare och tumstock, samt papper och penna. Förutom att det tar lång tid så blir det dyrt och det finns dessutom en risk att resultatet inte blir tillräckligt noggrant.


Istvans kunskaper i kombination med laserscannern Leica BLK360 från Leica Geosystems gör honom till närmast en magiker när man ser vad de kan åstadkomma tillsammans.
 

Läs hela intervjun >


 

MC1, Enkelt val

Kort fakta Leica BLK360

  • Scanna in bilder med hög upplösning, standardupplösning eller snabb upplösning
  • Vikt: 1 kg
  • Mindre än 3 minuter för full-dome-scanning (med standardupplösning) 
  • 360 000 laserscanningspunkter per sekund
  • High-Dynamic Range (HDR) och värmeavbildning

Läs mer >


 

 

 

 

Scanna var du vill, när du vill - bara tryck på knappen!

Leica Geosystems – When it has to be right!
 

 

Leasa redan idag! 

Leica Geosystems dataskyddspolicy beskriver hur vi hanterar dina personliga uppgifter samt innehåller information om hur du kan utnyttja dina rättigheter för att få åtkomst till, uppdatera, hantera, exportera och radera dina personliga uppgifter.
Om du ångrar dig kan du när som helst dra tillbaka ditt samtycke genom att klicka på länken "Sluta prenumerera" i de marknadsföringsutskick som skickas till dig via e-post.
Genom att skicka in detta formulär godkänner du Leica Geosystems Användarvillkor.