Paras 3D koneohjausohjelmisto kaivinkoneisiin ja rakennustyömaalle

Leica Geosystems tukee raskaan rakennusalan digitalisointia tarjoamalla mullistavan ohjelmistoalustan kaikkiin koneenohjausratkaisuihin. Leica MC1 yhdistää kaikki konesovellukset ja luo monitoimisen ohjelmistoratkaisualustan kaikkien raskaan rakentamisen koneiden ohjaamiseen ja automatisoimiseen.

Kaikkien raskaiden koneiden ohjaussovellusten yhtenäisyys vähentää asiakkaiden koulutustarvetta ja nopeuttaa käyttäjien oppimista. Samaa ohjelmistoalustaa voidaan käyttää eri anturikokoonpanoilla, mikä parantaa skaalattavuutta ja koulutusta. Asentajat hyötyvät helpoista asennus- ja huoltoprosesseista.

Leica_Rakennustyömaan 3D-koneohjaus  Leica MC1
 

Luo rakennustyömaasta digitaalinen 3D projektiympäristö ja paranna projektin tuottavuutta ja kassavirtaa

Kaikki tärkeät projektitiedot viitemalleista, kojeiden sijainnit ja historiatiedot sekä mitatut toteumatiedot voidaan tarkistaa reaaliajassa 3D-peittokuvien peruskartoilta projektin edistymisen intuitiivista ja nopeaa tarkkailua varten.

Minimoi käyttäjien joutoaikaa reaaliaikaisella toimiston ja koneen välisellä tiedonsiirrolla. Näin mahdollistat vianmäärityksen, nopean koulutuksen sekä asetukset ilman matkustuskuluja ja viiveitä.
 

All Inclusive – kaikki samassa paketissa

Leica Geosystemsiltä saat 3D-koneohjausjärjestelmän täydellisenä All Inclusive -pakettina. Se sisältää kaiken tarvittavan ja maksimoi tuottavuuden ja minimoi huolet. Paketin kesto on 5 vuotta ja voit maksaa sen kertainvestointina tai kiinteällä kuukausierällä, jolloin saat mahdollisuuden myös 6 kuukauden maksuvapaaseen starttiin.

Pakettihinta sisältää kaiken tämän:
 

 • 3D-koneohjausjärjestelmän sisältäen Leica MC1 -ohjelmiston. 
   
 • HxGN SmartNet -korjausviestipalvelun 5 vuodeksi, sisältäen kaikki neljä satelliittijärjestelmää.
   
 • CCP Bronze -ylläpitosopimuksen 5 vuodeksi, sisältäen etätuen, ohjelmiston ylläpidon ja rautatakuun (pl. matkakulut ja kaapelit).
   
 • Leica ConX työmaan hallintapalvelun 5 vuodeksi.
   
 • Tool Rec -työkalutunnistimen tai Co-Pilot ominaisuuden tarpeesi mukaan. 


Ota 3D-koneohjausjärjestelmä täydelliseen hallintaasi – laskuja myöten. Kerromme mielellämme sinulle lisää All Inclusive -paketistamme.
 


   Ota meihin yhteyttä alla! 
 

 


Koemme Niskasen Maansiirto Oy:ssa, että All Inclusive -kokonaispaketti on huoleton ratkaisu, jossa on mukana korjausviestipalvelu, työmaan hallintapalvelu, sekä takuu pitkälle tulevaisuuteen.  
- Matias Niskanen, Makon Oy (Niskasen Maansiirto Oy:n koneohjaus-vastaava)

 

Leica all inclusive paketti on kätevä ja monipuolinen kokonaisuus 
pitkäksi aikaa
.  

- Matti Ruotsalainen, Veljekset Toivanen Oy

 


LUE LISÄÄ: Leica Geosystems koneenohjausjärjestelmät  |  Kampanja-esitteemme (pdf)  |  All Inclusive -esittely


Jaa työmaadataa tehokkaasti Leican pilviohjelmiston avulla:

Kyllä, kiitos!

Haluaisin, että myyjä ottaa minuun yhteyttä saadakseni lisätietoa.

Leica Geosystemsin Tietosuojakäytäntö antaa tietoa henkilötietojesi käsittelytavasta sekä oikeuksistasi henkilötietojesi päivittämiseen, käyttämiseen, hallitsemiseen, viemiseen ja poistamiseen.
Voit halutessasi peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa napsauttamalla saamassasi markkinointisähköpostiviestissä olevaa "Peruuta tilaus" -linkkiä. Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt Leica Geosystemsin Käyttöehdot.

Kampanja on voimassa 30. kesäkuuta 2021 saakka. Kampanjaa ei voida yhdistää muihin alennuksiin ja tarjouksiin. *Takuu ei sisällä: matkakuluja ja kaapeleita.